Podporujeme český airsoftPodporujeme český airsoft
Airsoftové recenze na zbraně a příslušenstvíAirsoftové recenze na zbraně a příslušenství
Sledujte kalendář airsoftových akcí!Sledujte kalendář airsoftových akcí!

Revoluce - shrnutí

 19. 09. 2016      kategorie: Airsoft články      0 komentářů

Bojová akce zasazená do postapokalyptického světa. Jednotky jednotlivých frakcí se střetnou v boji o zásoby munice a střeliva, léků a dalších zdrojů, které se jim budou v konfliktu hodit. Cílem akce bude získávat drahocenné zdroje, obsazovat strategické body, vytlačovat nepřítele při útocích na jeho pozice a dosáhnout tak dominantního postavení vlastní frakce v místě, které kdysi bývalo Českou republikou ... Prostředí akce je umístěné do světa z knihy Rok Havrana od Vladimíra Šlechty.

_MG_71977

Této LARP - POSTAPO - airsoftové akce se zúčastnilo přes 100 hráčů, kteří byli rozděleni mezi Českou osvobozeneckou armádu, Modré barety a Nové rusy. Organizátorský tým se účastnil za obchodníky z Muslimského bratrstva. A z dopisu jejich velitele, který adresoval svému otci, se můžete dozvědět víc, co se během akce událo ...

_MG_70700


Drahý otče,

Ve jménu Alláha a Mohameda jeho proroka. Úkol, který jste mi uložil, se ukázal jako velice obtížný. Chápu, že je důležité podporovat svaté bojovníky v naší pravlasti, ale u Alláha, udržet obchodní stanici v této enklávě Kárlsbad, která patří Novým Rusům, je čím dál obtížnější.

_MG_70499

Nicméně chtěl jsem Vás ubezpečit, že já Jarin Ahmed Mohamed Bin Bábin, jsem nezklamal Vaší důvěru, Můj otče. Jak jste mne informoval, v Pátek večer se ke mně dostavil zástupce České Osvobozenecké Armády.

_MG_71066

Nebudu se pozastavovat nad tím, nakolik je jejich konání legitimní, nicméně chápu jejich počínání, i když jsou to nevěřící psi. Snaží se svou vlast získat zpět. Stejně jako bratři ve víře Alláha v naší vlasti. I vědom si vašich pokynu a nebezpečí pramenící od Modrých Barteů , jsem ČOA pověřil získáním muničních beden. Ten zpropadený náboj 7,62x43, který se vyráběl v Čechách, se zde naštěstí vyskytuje ve velkém množství.

_MG_71122

Doufám, že Alláh dá a v nebližší době získáme jiné zbraně. ČOA se povedlo hned první noc vniknout na území NR ve velkém množství, ani Modré Barety v kombinaci s NR nedokázaly jejich postup zastavit. ČOA obsadili starou kotelnu a jeden blok budov. Noční návštěva NR proběhla rychle a naštěstí respektovali Vámi uzavřené dohody o naší obchodní stanici, i tak se bohužel na schodišti objevilo několik mrtvol ČOA. Dokonce ani ranní posily NR nedokázali na tomto stavu nic změnit.

_MG_71244

Požádal jsem MB, aby zabezpečili obchodní stanici a doufal v poklidný obchod. Během páteční noci a sobotního dopoledne mi ČOA přineslo čtyři bedny z pěti. Stálo je to mnoho úsilí, a co jsem pochopil i krve a nábojů. Alláh buď milostiv jejich duším, obchodu to naštěstí prospělo, prodal jsem mnoho jednotek jídla i nábojů a obvazů. Bohužel se stala nemilá příhoda. Když se rozpoutal boj mezi MB a ČOA, byl raněn jeden z mích bratrů Riggs bin Basra.

_MG_71344

No naštěstí se jeho ranění nebylo Vážné, což se nedá říct o MB, kteří na schodech naší obchodní stanice zemřeli. To schodiště začíná být kluzké. Podle všeho NR dokázali udržet Novou Kotelnu a dokonce získat pátou bednu s municí. Nechápu co tím ČOA chtělo říct, snažit se dohodnout s NR na jejich území. Nevím, zdali ji dokáži vyobchodovat, ale podle všeho NR také začíná docházet jejich munice, které mám naštěstí na obchod požehnaně.

_MG_71700

V sobotu odpoledne jsem tedy dle tvých pokynů prozradil ČOA , kde se nachází sklad CO a hlavně box v které se přechovává vakcína, kterou potřebují naši bratři. I ČOA získalo chladicí box, bohužel bez technologického podvozku, který zaručoval jeho funkci. Ten měli NR. Začal jsem se obávat o osud Vakcín, bez chlazení nevydrží transport do Sýrie. Nevím proč, ale v této válečné zóně, ve kterou se Kárlsbad proměnil, se nedalo již ničemu věřit a začal jsem se pomalu připravovat na odchod. Naštěstí se NR rozhodli dobýt ulici, kterou se táhla válečná linie, hranicí byli kasárna MB. I vytvořili obrněný vůz a pokusili se prorazit tuto linii. Všichni do jednoho, jež stáli na vozu, který byl naštěstí tvořen technologickým podvozkem, se odebrali nejkratší cestou k Alláhu. ČOA tento podvozek pak snadno získalo. MB naštěstí netušili jak moc je důležitý a nechalo jej odvést k nám na obchodní stanici.

_MG_71755

Po této akci již nic nebránilo našemu odjezdu, jen ta válečná zóna. Tudíž jsme uspořádali večerní turnaj, který kryl náš odjezd. Prozradil jsem ČOA, kde se nachází počítač České Spořitelny a prodal jim chemické obleky.
Vše další již vím pouze z doslechu od jednoho mého přítele. Alláh je veliký a moudrý a provází naše kroky. Unikli jsme s Kárlsbadu s municí i vakcínou. ČOA podle všeho získal počítač a ubránila se rannímu útoku NR. Ti vznesli námitku u Unie a ta nařídila MB, aby jim pomohli navrátit Kárlsbad do rukou NR.

_MG_71766

Pokud vím posledním pár jedincům z řad ČOA se podařilo z Kárlsbadu uniknout i s počítačem, ale nedokázali jej dopravit na místo vyzvednutí, NR jsou opravdu strašliví válečníci, i v tak malém počtu dokázali vzdorovat veliké přesile ČOA. Kárlsbad znovu patří NR a z ČOA zbyla jen pouhá malá skupina. Nicméně Exilová Česká vláda je o kousek blíže k svému cíli. Pokud se podaří ČOA dopravit počítač do EU.

PS: ve finále jsem získal i tu poslední bednu s municí pro naše zbraně  . Donesli mi ji MB, ti se dohodli s NR, kteří ji vzali ČOA. Alláh je mocný a vede naše kroky správným směrem.

Již se těším na brzké shledání.
Alláh s tebou můj drahý otče.
Tvůj oddaný a milující syn Jarin Mohamed Ahmed bin Bábin.

 autor: AIRSOFTWARS

Komentáře

Článek nemá žádný komentář. Buďte první!

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.