Podporujeme český airsoftPodporujeme český airsoft
Airsoftové recenze na zbraně a příslušenstvíAirsoftové recenze na zbraně a příslušenství
Sledujte kalendář airsoftových akcí!Sledujte kalendář airsoftových akcí!

Jak je to se střelbou na hlavu?

 05. 11. 2016      kategorie: Airsoft články      0 komentářů

Ač je to nepříjemné, někdy se na hlavu nebo obličej střílet musí, jelikož nezbývá jiná možnost. Často je to pouhý akt náhody, nicméně se střelbou na hlavu se v airsoftu počítat prostě musí.

Samozřejmě střílet úmyslně na hlavu, je prasárna, ale airsoftové zbraně nejsou tak přesné, aby si člověk mohl vybírat kam člověka trefí. Na takových 50 metrů už má zbraň takový rozptyl, že se to nedá moc ovlivnit.

Mnohdy je na vině také funkce hop-upu nebo silný vítr. Často slýcháváme nadávky na protihráče, že střílí úmyslně na hlavu, ale to, že má zraněný obličej, je z mnohem větší části vina samotného zasaženého, jelikož je dnes spousta výstrojových doplňků, díky kterým bude váš obličej dobře chráněn.

To je stejné, jako rozbít si hlavu při pádu na motorce díky absenci helmy a stěžovat si následně, že je silnice příliš tvrdá. A proto, chraňte se jak jen můžete a pokud chránící prostředky odmítáte (například kvůli napodobování, nebo vám to prostě vadí), musíte potom počítat s tím, že je vaše hlava nebo obličej místo, na které se také střílí a mohou tak vzniknout nepříjemná zranění.


Video: Headshot / YouTube

 autor: Matyáš

Komentáře

Článek nemá žádný komentář. Buďte první!

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.